GOOGLE ANALYTICS

Egy hatékony eszköz, amely segítségével pontos információkat kapunk
a webhelye felhasználóiról és a felhasználók szokásairól.  

 A Google Analytics egy hatékony eszköz, amely segítségével pontos információkat kapunk a
webhelye felhasználóiról és a felhasználók szokásairól.
 

Hatékony online marketing

A hatékony online marketing számos elemzést használ arra, hogy pontosabban meghatározza terméke vagy szolgáltatása piacát az online felületeken. A Google Analytics eszközzel számos olyan statisztikai adat megtekinthető, amellyel mérhetővé teszi a internet kampányát vagy a weblap teljesítményét. A Google Analytics megmutatja, hogy melyik kulcsszavakkal kerültek az ügyfelei a webhelyére, mennyi ideig tartózkodtak a weboldalon, milyen tartalmakat böngésztek, melyik országból vagy városból nézték.

img1
img2

ONLINE STRATÉGIA

A Google Analytics segítségével nyomon követheti különböző marketingkampányok teljesítményét, és könnyen mérheti a online felületek teljesítményét. Az online marketing mérése kulcsfontosságú a sikerhez, továbbá nagy előnyt jelent a versenytársakkal szemben, hiszen pontosabban célozhat, mint aki nem végez elemzéseket. A Google Analytics egy speciális elemző eszköz a webhelye mögött és az online stratégia lényeges részét képzi. Ha tudatosan használja, sokkal több lehet ettől, mivel így lehetősége nyílik teljes mértékben kihasználni az online felületeket.

A WOIMS Google Analytics támogatással az online felületekhez:

research

Megadjuk a legfontosabb teljesítménymutatókat.


seo

Mérjük a SEO eredményeket, a közösségi hálózatok és a fizetett AdWords kampányok sikerét.


research2

Nyomon követjük a céljait és a konverziókat.


repair

Csökkentjük a webhelyével kapcsolatos problémákat.A WOIMS megmutatja Önnek, hogyan lehet a Google Analytics adataiból “olvasni”, fontos következtetéseket levonni és az egyik legértékesebb marketing eszközzé tenni.

Szeretné látni melyik terméke vagy szolgáltatása iránt érdeklődnek a legtöbben?
Szeretne többet tudni az online felületeiről?

Lépjen kapcsolatba velünk, hiszen minden felület egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

 
 

HOL LEHET A HIBA
A VEVŐSZERZÉSBEN?

play button

 

Két alaphiba szokott lenni. "Kényelmes" a rendszer azaz, hozzászokott ahhoz, 
hogy a vevők jönnek és nem kell keresni. A másik, hogy keresik az új vevőket, de korszerűtlen eszközökkel és 
így csak felégetik maguk mögött a piacot, sőt sokszor akár a versenytársakat segítik ezzel.

INDULHAT A FELTÉRKÉPEZÉS?

Milyen linkeket érdemes a weboldalunkba beépíteni SEO szempontból?

Amikor egy weboldal keresőoptimalizálási (SEO) célokra történő optimalizálásáról van szó, az egyik legfontosabb elem a megfelelően összekapcsolt tartalom. Azzal, hogy külső hivatkozásokat is elhelyez a webhelyén, növelheti a keresőmotorokban való láthatóságát és rangsorolását, és több látogatót vonzhat a webhelyére. A külső linkeknek olyan hiteles webhelyekre és forrásokra kell mutatniuk, amelyek kapcsolódnak az Ön által nyújtott tartalomhoz. A belső és külső linkek beépítése egyaránt előnyös lehet a SEO szempontjából. A belső linkek az oldalak összekapcsolásával segítenek eligazodni a felhasználóknak a webhelyen, míg a külső linkek más forrásokra vagy webhelyekre való hivatkozással kontextust biztosítanak. Belső linkstruktúrájának szervezettnek és könnyen navigálhatónak kell lennie, hogy a felhasználók gyorsan és könnyen megtalálják, amit keresnek. Ha gondoskodik arról, hogy az egyik oldalról a másikra egyértelmű útvonal vezet, a keresőmotorok jobban megértik a webhely működését, és ezáltal magasabbra rangsorolják a keresési eredményekben.

Azt is szeretné, ha releváns kimenő linkeket tartalmazna a webhelye minden egyes oldalán. A kimenő linkeknek olyan tekintélyes webhelyekre kell mutatniuk, amelyek releváns kulcsszavakat vagy kifejezéseket használnak a linkelt oldal témájához kapcsolódóan - ez segít a keresőmotoroknak magasabbra rangsorolni Önt, mert azt mutatja, hogy hasznos információkat nyújt a keresésükhöz kapcsolódóan. Ezenkívül a linkeléssel értékes backlinkeket szerezhet más webhelyekről, ami szintén segíthet a rangsorolás javításában.

A weboldalakra mutató linkek - más weboldalakról érkező hivatkozások - fontosak az SEO szempontjából, mivel jelzik a keresőmotoroknak, hogy az oldal értékes és releváns tartalmat tartalmaz. Azonban, nem mindegy, hogy milyen linkeket építünk be a weboldalunkba, mert a rossz minőségű, irreleváns vagy spam linkek akár károsak is lehetnek az oldalunkra nézve. Az alábbiakban felsorolok néhány link típust, amelyek értékesek lehetnek az SEO szempontjából:

- Szakmai weboldalak és blogok: Ha a weboldalunkhoz kapcsolódó, szakmai tartalmakat tartalmazó weboldalak és blogok linkelnek a mi oldalunkra, akkor ez jelzi a keresőmotoroknak, hogy az oldalunk releváns és értékes információkat tartalmaz az adott témával kapcsolatban.

- Közösségi média: Ha az oldalunkhoz kapcsolódó bejegyzéseket, cikkeket osztanak meg a közösségi média felületeken, akkor ez növelheti a weboldalunk értékét a keresőmotorok számára. Ezért érdemes olyan gombokat beépíteni az oldalunkra, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy könnyen megoszthassák az oldalunkon található tartalmakat a közösségi média felületeken.

- Szakmai szervezetek: Ha az oldalunkhoz kapcsolódó szakmai szervezetek linkelnek a mi oldalunkra, akkor ez növelheti az oldalunk hitelességét és rangsorolhatóságát a keresőmotorokban.

- Helyi keresés: Ha az oldalunkhoz kapcsolódó helyi vállalkozások, szervezetek, vagy helyi blogok linkelnek a mi oldalunkra, akkor ez segíthet abban, hogy az oldalunk magasabb helyen jelenjen meg a helyi keresési eredmények között.

- Magas minőségű webhelyek: Ha a mi oldalunkra magas minőségű, értékes tartalmakat tartalmazó weboldalak linkelnek, akkor ez segíthet abban, hogy az oldalunk magasabb rangsorolást érjen el a keresőmotorokban.

Fontos megjegyezni, hogy a linképítésnek nem csak a mennyiség, hanem a minőség is fontos, ezért érdemes csak olyan linkeket beépíteni az oldalunkba, amelyek valóban értékesek és relevánsak az adott témával kapcsolatban.Végezetül, győződjön meg róla, hogy a közösségi média megosztására szolgáló gombokat is elhelyez a weboldalán, valamint az Ön által közzétett blogbejegyzésekben vagy cikkekben. Ez megkönnyíti a tartalom tetszését elnyerő látogatók számára, hogy megosszák azt barátaikkal, így még tovább növelve tartalmainak elérését, és még több hivatkozási forgalmat irányítva vissza az oldalára, ami idővel a SEO-rangsorra is hatással lehet.

A keresőoptimalizálásról

A keresőoptimalizálás egy szüntelen folyamat, amely speciális technikákkal javítja a weblap pozícióját a Google keresőben. A SEO egy hosszútávú eljárás, az eredmények nem jönnek egyik napról a másikra. A keresőmotorok számára néhány hónapot vesz igénybe, hogy észleljék a weboldalunkon végrehajtott változtatásokat. Ezt alapul véve az oldalainkat jobb helyezéssel jutalmazzák majd.

A sikeres SEO-kampány első lépése, hogy Ön megismerje jelenlegi pozícióját a piacon a fő versenytársaihoz képest, ezért pontosan bemérjük a weblap jelenlegi helyezését. Az elmúlt 10 évben precízen kidolgozott optimalizálási módszertanunk használata növeli a célzott felhasználói csoport felől irányuló forgalmat a webhelyére.

SEO megbeszélés WOIMS iroda


Optimalizálási stratégia kutatása és meghatározása

Számos online eszközt használunk a kulcsszavak legjobb stratégiájának azonosításához. Szezonálisan vagy folyamatosan működik a vállalkozás? Kik azok a felhasználók, akik számára fontos a terméke, vagy szolgáltatása? Milyen erős a versenyhelyzete az adott szegmensben? Mindezek a kérdések, amelyekre ismernünk kell a válaszokat a SEO kampány sikeres végrehajtására.

keresooptimalizalas megbeszeles WOIMS


Weboldal technikai hibák keresése és javítása

A webhelyen célzott technikai módosítások szükségesek az összes SEO, keresőoptimalizálás hibási alapján létrejött probléma eltávolításához. Ezek megkönnyítik a keresőmotorok hozzáférését és az információk lekérését. A jól keresőoptimalizált weboldalnak sokkal magasabb forgalma lesz. A technikai hibák jelentős részének javításáig szinte kidobott pénz a keresőoptimalizálásra költeni, mivel az eredmény biztosan elmarad.

Keresőoptimalizálás a Google keresőben


A weboldal tartalom optimalizálása

A tartalomnak minőségi és tájékoztató jellegűnek kell lennie ahhoz, hogy vonzza a felhasználókat, viszont szükséges előtérbe helyezni azokat a szabályokat, amik alapján a keresőmotorok felismerik ezt a minőséget. Az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem jó a kulcsszó célzás és nincs megfelelő tartalom a weboldalon. Jól megválasztott kulcsszavakkal sokkal eredményesebbek lehetünk, sőt köztudott, hogy a keresések 65%-70%-a nem egy szavas keresőszavakból áll, hanem a "long tail-nak" nevezett összetett szavakból. Sokszor hibásan meghatározott egy-egy szavas kulcsszavak gyengébben teljesítenek, mint a jól megválasztott kereső kifejezések. Ezért a tartalom optimalizálásának egyik kulcskérdése, hogy milyen szavakat, kifejezéseket határozunk meg a weboldalhoz és ezeket hogyan építjük bele.

Keresőoptimalizálás programozás

Látni fogják a weboldalt az érdeklődők

A SEO azt is biztosítja, hogy termékeinek vagy szolgáltatásainak a lehető legjobb helyezése legyen a Google-ban. A legmagasabb minőségi információkat célozhatjuk meg az érdeklődők és a keresőmotorok számára. Így nem csak szép és korszerű lehet a weboldal, hanem meg is fogják találni az ügyfelei. A jó helyezés sokat számít az érdeklődőknek is, hiszen Ön is többnyire olyan weboldalakról vásárol, melyet megtalál a keresőben.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?
Számos tényezőtől függ, legfontosabb a kulcsszó és annak értéke a Google találati listáján. Két költség merül fel egy weboldal esetén. Az egyik a weboldal rendbetételére (hibák kijavítása), ami egy egyszeri költséget foglal magába, a másik a weboldal optimalizálására vonatkozik, ami lehet havi munkadíj vagy siker díjas összeg.Weboldala keresőoptimalizálásával kapcsolatosan lépjen kapcsolatba velünk,

hiszen minden weboldal egyedi, és az ár számos tényezőtől függhet.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

 

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.