ertekesites-felepitese-indulo-vallalkozasoknak

MARKETING ÜGYNÖKSÉG - INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

 

Első fontos lépés bevezetni a célpiaca számára a termékét, szolgáltatását és elindulni a növekedés útján.

Láthatóvá tesszük vállalkozását, termékét, szolgáltatását a potenciális célközönsége számára.

A sikerhez vezető út a WOIMS-al indul,
marketing ügynökségünk megbízható stratégiákat kínál induló vállalkozásának.

 

 

Marketing rendszer
felépítése és üzemeltetése


Minden induló vállalkozásban a tulajdonos, mint ötletgazda több pozíciót is betölt. A vállalata vezetése mellett, asszisztensi feladatokat, beszerzést és értékesítést, sok esetben a marketing feladatokat  is végzi. Sajnos ilyenkor az időből van a legkevesebb, ezért a feladatok elvégzése csúszhat. Itt az idő, hogy az értékesítést támogató marketing rendszert valaki felépítse, hogy stabil alapokat adjon a vállalata számára. A marketing rendszer kiépítése és stabil alapok létrehozása nagyon fontos, mivel ez segít hatékonyabban és eredményesebben elérni a célközönséget, növelni a vállalkozás ismertségét, növelni az értékesítést.

Marketing célkitűzések
és stratégia meghatározása


Honnan tudják meg a leendő vásárlóim, hogy már "nyitva vagyunk"? Hol fognak megtalálni? Hogyan fogják megtudni, hogy a mi termékünk és szolgáltatásunk jobb, mint a versenytársainké? Ezek a kérdések nap mint nap elhangzanak egy induló vállalkozásban. Erre tökéletes megoldást kínál a WOIMS marketing rendszere, ami lépésről - lépésre felépíti a vállalkozás köré a marketing rendszert és ezzel stabilizálja a vállalat működését. Első lépésként meghatározzuk, hogy milyen célokat kíván elérni a marketing rendszerrel. Ez lehet például az értékesítési növekedés, a brandépítés vagy a piaci részesedés növelése. Ezután kidolgozunk egy átfogó stratégiát, amely magában foglalja a célközönség meghatározását, a kommunikációs csatornák kiválasztását és a marketing üzenetek megalkotását.

Weboldal elkészítése,
optimalizálása és fejlesztése


A weboldala az egyik legfontosabb eszköz az értékesítést támogató marketing rendszerben. Győződjön meg róla, hogy a weboldal jól optimalizált a keresőmotorok számára (SEO), hogy könnyen megtalálható legyen. Továbbá, fejlesszen ki releváns és értékes tartalmakat, amelyek vonzzák a látogatókat és segítik az értékesítést.A WOIMS értékesítési megoldásokkal támogatja az induló vállalkozását, így nem szükséges a vállalat vezetőnek marketingesnek vagy értékesítési szakembernek lennie. A professzionálisan felépített marketing stabil jövőképet ad induló vállalatának, hogy fejlődni tudjon és így akár hosszú távra is tervezhet a vállalkozásával kapcsolatosan.

Közösségi média jelenlét kiépítése:


Az aktív jelenlét a közösségi média platformokon lehetőséget nyújt az értékesítést támogató kommunikációra és a célcsoporttal való kapcsolattartásra. Kiválasztjuk a vállalata, terméke, szolgáltatása számára ideális célcsoportót, majd számukra  releváns közösségi média platformokat. Elkészítjük a kreatív tartalmakat és kommunikációt, majd elkezdjük a tartalmakat megosztani, követői kapcsolatokat kiépíteni és interakcióba lépni a követőkkel. A közösségi média jelenlét kiépítése segít a vállalkozásának az értékesítés rendszer támogatásában, kapcsolatot teremteni a célközönséggel, brandépítésben és a vállalata törekvéseinek támogatásában.

 1. Célkitűzések meghatározása: Meghatározzuk, hogy mit szeretne elérni a közösségi média jelenlétével. Lehetnek ezek például a márkaismertség növelése, az értékesítés támogatása, a közönség elkötelezettségének növelése vagy az ügyfélkapcsolatok erősítése. Fontos, hogy a célkitűzések mérhetőek és megfelelően összhangban legyenek a vállalkozás általános céljaival.

 2. Célcsoport meghatározása: Marketing ügynökségünk meghatározza, hogy kik azok a személyek vagy csoportok, akiket célzottan szeretne elérni a közösségi médiában. Velünk megérti a célcsoport demográfiai adatait, érdeklődési köreit, viselkedési mintázatait és kommunikációs preferenciáit. Ez segíteni fog abban, hogy releváns tartalmakat és üzeneteket hozzunk létre a célcsoportja számára.

 3. Platformok kiválasztása: Kiválasszuk azokat a közösségi média platformokat, amelyek a legmegfelelőbbek a célcsoportja számára. Gondoljon a platformok jellegére, használati szokásaira és a vállalkozása természetére. A legnépszerűbb platformok közé tartoznak például a Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest és YouTube, TikTok.

 4. Profilok és oldalak kialakítása: Létrehozzuk és optimalizáljuk a közösségi média profiljait és oldalait. Ügyelünk a megfelelő márkázásra, vállalati arculat alkalmazására, logókra és kreatív képekre. Törekszünk arra, hogy egyértelműen bemutassuk a vállalkozása értékeit és szolgáltatásait a profilokon.

 5. Tartalomstratégia kidolgozása: Kidolgozunk egy tartalomstratégiát, amely meghatározza, milyen típusú tartalmakat fogunk megosztani a közösségi médiában, milyen rendszerességgel és milyen formában. Ez lehet például blogbejegyzések, képek, videók, infografikák vagy élő közvetítések.

E-mail marketing és automatizálás:


Az e-mail marketing hatékony eszköz az értékesítés támogatására. Gyűjtsön e-mail címeket a potenciális vásárlóktól, és A WOIMS csapta küld nekik célozott üzeneteket és promóciókat. Mi már ebben a fázisban is  automatizált e-mail sorozatokat használunk, amelyek segítenek az értékesítési folyamat automatizálásában és a potenciális ügyfelek felkutatásában. Az e-mail marketing és automatizálás lehetőséget nyújt a célok szerint testreszabott kommunikációra a potenciális ügyfelekkel és ezen belül is az aktív ügyfelekkel. 

 1. E-mail listák összeállítása: Gyűjtsön e-mail címeket a potenciális ügyfelektől a weboldalán, a blogon vagy más kapcsolattartási pontokon. Így közösen kialakítunk egy megbízható és engedélyezett listát, amelyet az ügyfelek hozzájárulása alapján építünk fel. Fontos, hogy betartsuk az adatvédelmi szabályozásokat és az e-mail marketing etikai irányelveket.

 2. Célozott üzenetek és promóciók: Az e-mail marketing lehetővé teszi, hogy célozott üzeneteket és promóciókat küldjünk a címzetteknek. Használjuk a gyűjtött adatokat és az ügyfelek preferenciáit, hogy személyre szabott üzeneteket és ajánlatokat küldjünk számukra. Ez növeli az üzenetek relevanciáját és hatékonyságát.

 3. Automatizált e-mail sorozatok: Az automatizált e-mail sorozatok lehetővé teszik az értékesítési folyamat automatizálását és a potenciális ügyfelek követését. Létre hozunk egy előre meghatározott üzenetsorozatokat, amelyeket a feliratkozás, az egyes események vagy az ügyfél viselkedése alapján aktiválunk. Ez segít a lead-ek követésében, az ügyfélkör aktiválásában és az értékesítési lehetőségek kiaknázásában.

 4. Tesztelés és optimalizálás: Fontos, hogy folyamatosan teszteljük és optimalizáljuk az e-mail marketing kampányokat. Mérjük és elemezzük az eredményeket, mint például a nyitási arányok, a kattintási arányok és az átalakulási arányok. Ez segít az üzenetek hatékonyságának növelésében és a jobb eredmények elérésében.

 5. Adatvédelem és leiratkozás: Biztosítjuk, hogy az e-mail marketing tevékenysége megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak, például a GDPR-nek. Kíépítjük a lehetőséget a címzetteknek a leiratkozásra, és kezeljük a leiratkozási kérelmeket a vállalkozása etikai és jogi követelményeinek megfelelően.

 


Segítjük a piaci siker elérésében és a vállalkozás növekedésében

A WOIMS marketing ügynökség célja, hogy professzionális marketing tanácsadást és rendszer felépítést nyújtson induló vállalkozások számára, segítve őket a piaci siker elérésében és a vállalkozás növekedésében. A WOIMS a lehető legjobb marketing megoldásokat és szolgáltatásokat kínálja az induló vállalkozások számára, hogy sikeres és felismerhető márkává váljanak a piacán. 


WOIMS marketing ügynökség
a célok eléréséhez


 

 • Szakértői tudás az induló vállalkozások speciális igényeihez igazodva
 • Testreszabott marketing megközelítés minden egyes ügyfelünk számára
 • Eredményorientált marketing stratégiák és megoldások alkalmazása

 

Induló vállalkozások,
akiknek fontos a marketing


 

 • Professzionális marketing tanácsadást és támogatást keresnek, hogy sikeresek legyenek a piacon
 • Egy erős, felismerhető márka kialakítására törekednek
 • Nyitottak az innovatív marketing megoldások alkalmazására
 • Friss ötletek és innovatív termékek vagy szolgáltatások iránt elkötelezettek
 • Kereslet a piaci ismeretekre és a stratégiai marketingre vágynak
 • Növekedési és sikerorientált hozzáállásuk van

 

Személyre szabott
eredményorientált marketingA WOIMS marketing ügynökség célja, hogy segítse az induló vállalkozásokat abban, hogy megállják helyüket a piacukon, és marketing támogatással a lehető leggyorsabban növekedési pályára állítsa őket. Víziónk az, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott, eredményorientált marketing megoldásokat kínáljunk, amelyek hosszú távon biztosítják sikerüket. A vállalkozása sikere biztosított lesz a WOIMS marketing csomagokkal

Szolgáltatás neveAjánljukAjánljuk havi keretszerződéssel
Facebook Marketing
Weboldal SEO
Hírlevél kampány
Google cégem integráció
Google kép optimalizáció
Google analytics
Versenytárselemzés
Marketing elemzés és konzultáció
Meglévő weboldal elemzése
Email aláírás (Tervezés + HTML)
Arculati kézikönyv
Corporate portfólió
Logó tervezés
Névjegykártya készítés
Corporate portfólió (8 oldalas bemutatkozó)
Levélpapír
Szolgáltatás bemutató videó

 

 

 

ertekesites fejlesztes indulo cegek szamara

Egy induló vállalkozás számára a marketing kulcsfontosságú a siker érdekében!

Segítünk alaposan megismerni a célcsoportját, hogy hatékonyan szólíthassa meg őket. Ismerje meg az igényeiket, preferenciáikat, demográfiai adataikat, és online viselkedésüket.Közben kialakítunk egy erős, következetes márkaidentitást és értékajánlatot. Ahol a márka minden aspektusának – logó, színek, üzenetek – összhangban kell lennie. Kiválasztjuk a legmegfelelőbb online platformokat a vállalkozása számára, és kiépítjük a minden eddiginél erősebb jelenlétet a felületeken. Megtervezzük a marketing költségvetését, és összpontosítunk a magas megtérülési rátát (ROI) nyújtó tevékenységekre.

Lépj kapcsolatba a WOIMS Marketing Ügynökséggel, és indulj el egy sikeresebb üzleti útra, ahol a növekedés és a stabilitás garantált! A WOIMS-ban a személyre szabott és rugalmas megközelítés a legfontosabb tényező, és ez különbözteti meg ügynökségünket a versenytársaktól.Jöjjön el irodánkba,

egy kötetlen találkozón beszéljük át, hogy milyen a marketing feladatokra
lehet szüksége induló vállalkozásának.

Küldje el az elérhetőségeit és hamarosan visszahívjuk.

Irodánk címe:
1047 Budapest, Attila u. 12-18 B épület 114 iroda

 

 

Elküldöm

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.