WOIMS marketing tervezés alapja a jó marketing startégia

Keresőoptimalizálás

növeljük vállalkozása láthatóságát
és elérhetőségét a digitális világban


MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNK FELADATA      WOIMS-RÓL

WOIMS az gazdaság több pontján

WOIMS referncia 8

Weboldal keresőoptimalizálás
korszerű online marketing eszközökkel, keresőoptimalizálással segítünk, hogy kitűnjön a digitális térben.

Az online marketing területén a keresőoptimalizálás egy létfontosságú marketing eszköz, amely segít a vállalkozásoknak növelni online jelenlétét, javítani weboldal teljesítményét, és növelni bevételeiket a erősebb online láthatóság révén.

Azonban ahhoz, hogy a keresőoptimalizálás sikeres legyen, fontos megfelelően definiálni a céljait, így a weblap küldetését, célközönségét és a kulcsszavait. Egy jól megtervezett keresőoptimalizálási folyamat nem csak új vevőket vonz be, hanem erősíti a márkaismertséget, növeli a vállalat brand értékét.

A SEO célja, hogy weboldalát magasabbra rangsorolja a keresőmotorok találati listáján az organikus keresések esetén. A megfelelő kulcsszavak és tartalom használatával  segít vonzani azokat a látogatókat, akik valóban érdeklődnek termékei vagy szolgáltatásai iránt, növelve az értékesítési lehetőségeket. 

A keresőoptimalizálás magában foglalja a weboldal sebességének, navigációjának és általános felhasználói élményének optimalizálását, ami nem csak a keresőmotorok számára, hanem a látogatók számára is vonzóbbá teszi a weboldalt. A keresőoptimalizálás építi a márka hitelességét, hiszen a weboldal látogatottság is szerepet játszik a rangsorolásban. Így a keresőoptimalizálás növeli vállalkozása hitelességét a felhasználók szemében, mivel sokan úgy gondolják, hogy a legfelső helyezések a megbízhatóbb forrásokat jelölik.
A keresőoptimalizálás hosszú folyamat és hosszú távú eredményeket biztosít a vállalata számára. Ezek a  stratégiák időigényesek és folyamatos erőfeszítést igényelnek, de ennek előnyeit hosszú távon fenntartható eredményeit minden esetben élvezni fogja a vállalat.

A keresőoptimalizálás az első nagy lépés az új ügyfél felé!

Mielőtt elkezdenénk a keresőoptimalizálás tervezését, fontos eldönteni, hogy milyen célt szeretnénk a SEO-val elérni. Az első lépés mindig az általános cél meghatározása, például mely kulcsszavakra milyen pozícióba várjuk a weboldalt vagy éppen mely versenytársat hol kell megelőzni.. Ezután kell a konkrét célokat meghatározni, mint például új vevők szerzési folyamata , mert a keresőoptimalizálás önmagában szinte semmit sem ér, ha. a weboldal nem tudja jól kiszolgálni a látogatót. Ezért a SEO nem egy sziget megolás, hanem a komplex folyamat része, amit a vevők megszerzésére használ a weboldal.  Ha elől van egy weboldal de nem tudja jól kiszolgálni ( tartlommal, információval ) a látogatót, akkor a vevő szerzési folyamat ugyanúgy értéktelen, mintha nem keresőoptimalizáltuk volna a weboldlunk, hiszen a végeredmény azonos. A veveő , érdeklődő nem lép kapcsolatba velünk.
BŐVEBBEN A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSRÓL

 

icon search

A WOIMS marketing ügynökség szakértő munkatársaival széleskörű marketing szolgáltatásokat nyújt. Ez biztosítja, hogy nálunk a keresőoptimalizálás nem egy sziget megoldás, hanem egy komplex rendszer, amely nem csak segít megtalálni a vevőt, hanem felépítjük a weboldalon azokat a folyamatokat amelyben a látohatót és összekötjük a vállalattal.

MARKETING EGY KÉZBEN

 

Milyen kulcsszavakkal keresik a terméket

 Pontosan meg kell határozni, hogy  a célcsoport pontos korát, nemét, végzettségét, foglalkozását, kötődését, kedvelt tevékenységeit, valamint  egyéb demográfiai faktorokat. Például, ha egy mezőgazdasági terméket forgalmaz, a célcsoport valószínűleg agrár dolgozó vagy ezt a szegmenst kiszolgáló ember.

 

A keresőoptimalizálás első lépése a technikai SEO

A keresőoptimalizálás (SEO) különböző típusai különféle stratégiákat és módszereket foglalnak magukban, hogy növeljék egy weboldal láthatóságát a keresőmotorokban. kulcsfontosságú feladat a weboldal technikai aspektusainak optimalizálása, beleértve a weboldal sebességét, mobilbarát kialakítást, és a keresőmotorok által történő indexelhetőség javítását.

On-page és Off-page SEO a keresőoptimalizálásban

A SEO startégia fontos lépése az On-Page SEO.Az On-page SEO magában foglalja a weboldal tartalmának optimalizálását, beleértve a kulcsszavak használatát, a tartalom minőségét, és a meta címkék optimalizálását ha ez kész jöhet az Off-page SEO, amely a weboldal népszerűsítésére összpontosít az online térben, mint például a visszahivatkozások létrehozása, márkaismeret növelése, és tartalommarketing.

 


Keresőoptimalizálás
Első lépések.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén majd ennek alapján egyeztetünk egy konzultációs időpontot, ahol megvitathatjuk weboldala céljait és azt, hogyan tudunk ebben támogatást nyújtani.

Sok esetben nem is biztos, hogy a keresőoptimalizálás az első lépés, hanem a weboldal ergonómia rendbetétele.
A beszélgetésben pontosan átbeszéljük az optimalizáció folyamatát témaköröket, ismertetjük az elvárható eredményeket a mérési és elemzési struktúrát. A megbeszélés lezárása után csapatunk elemezi az összegyűjtött adatokat, és egy előzetes elemzést készít, amely során bemérjük weboldalát és kiválasztjuk azokat a kulcsszavakat, amelyekkel a leginkább hatékonyan növelhető az organikus forgalom. Az irreális kulcsszavak sikereivel nem fogjuk megtéveszteni; ha úgy ítéljük meg, hogy egy adott kulcsszóra való optimalizálás nem érné meg, akkor ezt őszintén közöljük Önnel.

Keresőoptimalizálási csomag kiválasztása

Miután elvégeztük a weboldal és a kulcsszavak előzetes elemzését, meghatározuk a kulcsszavakat és a keresőoptimalizálási folyamatot javasolni fogunk Önnek egy személyre szabott keresőoptimalizálási csomagot, amely az Ön weboldalának témájához, valamint a választott kulcsszavak mennyiségéhez és versenyképességéhez igazodik. Közben munkatársaink részletesen átvizsgálják weboldalát, hogy felderítsék az esetleges technikai problémákat, amelyek akadályozhatják az optimalizációs folyamatot. Ezeket a problémákat kiemeljük, és megoldási javaslatainkkal együtt megmutatjuk Önnek vagy weboldala fejlesztőjének. El készítjük és elküldjük Önnek a végleges kulcsszólistát. Amennyiben elfogadja a listát, akkor ezekre a kulcsszavakra fogjuk beállítani a weboldalát. Amennyiben Önnek szimpatikus az ajánlatunk, a következő lépés a csomag megrendelés lehet. Természetesen munkánkra garanciát vállalunk.Célcsoport meghatározása

Mik a jellemzői a modern marketing kampányoknak?

  1. Multichannel megközelítés
  2. Csatlakozás a célcsoport érdekeihez
  3. Personalizált kommunikáció
  4. Interaktív tartalmak és üzenetek
  5. Analitika, elemzések alkalmazása
  6. Folyamatosan optimalizálátak.


Egy modern marketingkampány a célközönség és az általuk használt csatornák megértésével kezdődik. Innen kiindulva egységes stratégiát hozhat létre, hogy több érintkezési ponton keresztül érje el őket, miközben értékkel teli tartalmat, ajánlatokat és promóciókat kínál. Mindez egy hatékony, mérhető kampányban csúcsosodik ki, amely növeli a márkaismertséget és konverziót eredményez. 

Miért ez egyik leghatékonyabb marketing kommunikációs csatorna az EDM?

AzEDM (Email Direct Marketing) az egyik leghatékonyabb marketing kommunikációs csatorna több okból is

Személyre szabhatóság: Az EDM marketing kampány lehetőséget nyújt a személyre szabott üzenetek küldésére, mivel az e-maileket testreszabhatjuk a címzettek preferenciái, vásárlási szokásai és demográfiai jellemzői alapján. Ez növeli a marketing kampányok relevanciáját és hatékonyságát.
Közvetlen kommunikáció: Az e-mailek közvetlenül jutnak el a címzettek postaládájába, így nagyobb esély van arra, hogy azokat elolvassák és figyelembe vegyék. Ez a közvetlenség lehetővé teszi az egyedi kapcsolatépítést és a közvetlen interakciót az ügyfelekkel.
Mérhetőség és analitika: Az EDM marketing kampány eredményeit könnyen mérheted és analizálhatod. Számos eszköz és szoftver áll rendelkezésre az e-mailek nyitási arányának, kattintási aránynak és konverzióknak a követésére, így könnyen optimalizálhatjuk a kampányt.
Költséghatékonyság: A marketing kampány e-mailek küldése általában költséghatékonyabb, mint más hagyományos marketingcsatornák, például a nyomtatott hirdetések vagy a televíziós reklámok. Nem kell fizetni a hirdetési területért vagy időért, és az e-mailek kiküldése sem jelent nagyobb anyagi terhet.
Időzítési rugalmasság: Az EDM kampányokat könnyen időzítheted és ütemezheted, hogy azok megfeleljenek a célközönség időzónájának és viselkedésének. Ez lehetővé teszi, hogy a marketing kampány üzenetek pontosan akkor érjék el az embereket, amikor a legvalószínűbb, hogy elolvassák őket.
Nagy hűség és ismétlődő érték: Az eredményes EDM kampányok hozzájárulhatnak a hűség kialakításához, és az ügyfelek visszatérő vásárlókká válhatnak. Az ismételt értékesítés és az ügyfélhűség növelése jelentős bevételt generálhat a hosszú távon.
Kreativitás és tartalom: Az EDM marketing kampány lehetővé teszi a kreatív és tartalmas üzenetek készítését, amelyek magukban foglalhatnak szöveget, képeket, videókat és hivatkozásokat. Ez segít az üzenetek élvezetessé tételében és az eladások növelésében.Hatékony és sikeres marketing kommunikáció tervezéstől, a kivitelezésig egy kézben.

A hatékony marketing kommunikáció tervezése és kivitelezése fontos folyamat, amely kreativitást, kutatást és szakértelmet igényel. A rendszeres kampány mérések és felülvizsgálatok után a tanulságok levonása segíthet abban, hogy a vállalkozás folyamatosan javuljon a kommunikációjában és a piacon való jelenlétében. Ehhez egy biztos hátteret ad a WOIMS marketing ügynökség a vállallatának.


WOIMS MARKETING ÜGYNÖKSÉG

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.