stabilitas

MILYEN AZ OPTIMÁLIS MARKETING ÜGYNÖKSÉG A VÁLLALATA SZÁMÁRA? 

AHOL MINDEN EGY KÉZBEN VAN A SIKERES  MARKETINGHEZ


minden határidőben és tökéletes minőségben

A WOIMS marketing ügynökség minden marketing feladatot, amely az értékesítést, brand építést  támogatja saját rendszerén belül végzi és nem alkalmaz külső ügynökségeket. Így garantálja a minőséget és a határidők pontos betartását amely a sikeres marketing kampányok alapja.

Mit csinál a marketing ügynökségünk és pontosan milyen marketinges feladatok vannak egy vállalatnál?


A kiszervezett marketing tevékenység nem egy konkrét személy, egy külsős partner / alvállalkozó, hanem egy komplett marketing ügynökség. AWOIMS korszerű marketing eszközöket biztosít az értékesítés támogatásához, brand építéshez és employer brandinghez. Mindezt úgy, hogy a megtervezett marketing célok eléréséhez szükséges. A WOIMS marketing ügynökség elkészíti a szükséges online és offline  eszközöket (weblap, keresőoptimalizálás, online-offline grafikák, fényképek, videós tartalmak), ezeket üzemelteti, aktualizálja a folyamatosan változó üzleti környezet számára.,  A marketing tevékenysget folyamatosan méri és elemzi. Marketing szakembereink a mérési  adatok  alapján a lehető legpontosabban a célközönséghez igazítja a kommunikációt és az optimális marketing eszközökkel.

 

 

woims fur unternehmen 1
woims fur unternehmen 2

Milyen területeken dolgozik a marketing ügynökségünk?


Szinte mindenhol, ahol marketing támogatásra van szükség. Egy sportoló célja, hogy győzzön és a dobogó tetején álljon, azonban a szurkolók és a támogatók elvárják, hogy információval, vizuális tartalmakkal kiszolgálják ki őket. Egy vállalat értékesítési rendszerének támogatásához is elengedhetetlen eszköz a marketing. Segít a vevők felkutatásában, az értékesítési folyamat támogatásában és a vállalati értékek kommunikációjában. Tehát a marketing ügynökségünk feladata a partnereink teljes körű marketing támogatása céljainak megvalósítása érdekében.

Milyen feladatokban biztosít teljes körű támogatást a WOIMS marketing ÜGYNÖKSÉG?

 • Marketing stratégia kialakítása
  • A Buyer Persona (ideális vevő) jellemzőinek, profiljának leírása
 • Marketing terv készítés
 • Weboldal készítés
  • Értékesítési célú oldalak (landing page, sales page) készítése
  • Sales funnel (értékesítési tölcsérek) építése
 • Webáruház készítés
 • UX design készítés
 • Applikációk készítése
 • Keresőoptimalizálás
  • SEO elemzés
  • SEO szövegírás
  • SEM vagy más néven keresőmarketing
 • Direct response copywriting - értékesítési célú szövegírás
 • Google elemzés (Analytics)
 • Google kampányok (ADS)
 • Közösségi média kampányok (Facebook, Tik-Tok, Instagram)
 • Versenytárs elemzés
  • Versenyelőnyök meghatározása
 • Elektronikus kampányok elkészítése (EDM)
  • Kampányok automatizálása
 • Vizuális tartalmak elkészítése
  • Fényképek készítése a marketing anyagokhoz
  • Videók készítése (corporate videó)
 • Online-offline grafikai anyagok
 • Oktatás, értékesítés támogatás
woims fur unternehmen 4

 

Az online marketing szerepe a mindennapokban a a vállalatánál


Az online marketing egyre nagyobb teret hódít a marketingen belül, mivel sokkal szélesebb platformokon működik, sokkal jobban szegmentálható a célpiac számára. Célunk, hogy ennek alapján javuljanak a konverziók, a legpontosabban mérhető legyen minden kommunikációs felület, így hiteles információval szolgáljuk ki a vállalatot.

Az online marketing az alábbi területeket jelenti:

 • Célpiac részletes elemzése, leírása
 • Piackutatás
 • Versenytárselemzés
 • A vevő élettartam és a vevő életciklus nyomon követése és támogatása
 • Content marketing, tartalom marketing tőtérképes elemzése
 • Influencer marketing
 • Marketing folyamatok automatizálása
 • Email marketing
 • Marketing kampányok tervezése, beállítása, lebonyolítása, optimalizálása, mérése
 • Video marketing
 • Applikáció optimalizálás

 

woims fur unternehmen 3
woims fur unternehmen 5

WOIMS marketing ügynökség működése


A vállalati célokhoz igazodva összeállítja a vállalat marketing stratégiáját oly módon, hogy az online/offline marketing eszközeinek lehetőségeit is beleépítik a stratégiába.

A stratégia alapján egy adott időszakra (kampányra, negyedévre, évre) szóló marketing tervet készítünk, amely rögzíti feladatokat, projekteket kidolgozza, meghatározza a határidőket és a teljes rendszer működésének feltételeit.

Elkészítjük házon belül a tervben meghatározott a célpiac eléréshez szükséges marketing eszközöket, hirdetési felületeket, frissítjük, a kampányhoz igazítjuk a weboldalakat és elhelyezzük a mérő eszközöket.

Folyamatos méréssel elemzi a folyamatokat, optimalizálja és a korábbi tevékenységek eredményeit összehasonlítva javaslatot tesz a módosításra és a javaslatok elfogadása után a szükséges változtatásokat is elvégzi.

A kampány végén elemzést készítünk, ami pontosan meghatározza a célpiac reakcióit, vásárlási szokásait, hogy a következő kampány induló pontja minden eddiginél optimálisabb legyen.

Ezeket a feladatokat egy kézben elvégzi a WOIMS?

Igen, mivel nálunk a kivitelezésen van a hangsúly.

Azt látjuk az elmúlt 15 év működés során, hogy azok a marketing célok valósíthatóak meg legjobban, amelyek egy kézben vannak. Így nincs csúszás, mutogatás egy másik ügynökségre, aki nem jól végezte el a feladatot és vélhetően ez miatt nem sikerült a kampánycélok elérése. Ha egy cég végzi a teljes feladatot sokkal optimálisabb a munkavégzés, professzionálisabb lesz a marketing és a legfontosabb, hogy biztosítva van a célok elérése.

Hogyan dolgozunk, milyen referencia munkáink vannak, hogyan lehet elkezdeni az együttműködést, szeretne pontos képet kapni a közös munkáról?

Szívesen segítünk

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

Milyen feladatokat lát el egy marketing ügynökség?

Egy marketing ügynökség számos feladatot lát el, amelyek célja az ügyfelek üzleti céljainak elérésének támogatása.

 1. Marketing stratégia kidolgozása: Az ügynökség az ügyfél üzleti céljait és célközönségét figyelembe véve segít meghatározni a megfelelő marketing stratégiát, ami tartalmazhat online és offline marketing eszközöket is. A marketingügynökség átfogó szolgáltatásokat nyújt, hogy segítse ügyfeleit üzleti céljaik elérésében. Ez jellemzően magában foglalja a célközönség megértését, a meglévő stratégiák és csatornák értékelését, a személyre szabott marketingmix kidolgozását és a stratégia végrehajtását. A szolgáltatások közé tartozhat a piackutatás és -elemzés, a célközönség azonosítása, az egyedi ügyfélélmény megteremtése, a weboldalak és közösségi médiaplatformok számára tartalomfejlesztés, a márkaismertséget és elkötelezettséget növelő kampányok lefuttatása, a keresőmotor-optimalizálási (SEO) stratégiák végrehajtása a keresőmotorokban, például a Google-ben való láthatóság javítása érdekében, a digitális hirdetési kampányok konverziós arányának optimalizálása, automatizált rendszerek létrehozása a kampányok kezelésére, az eredmények nyomon követése olyan elemzési eszközökkel, mint a Google Analytics vagy az Adobe Analytics, és így tovább. Azáltal, hogy egy sikeres marketingügynökség több csatornán, online és offline egyaránt átfogó megközelítést alkalmaz, segíthet az optimális ügyfélélmény megteremtésében, ami fokozott elkötelezettséget és eladásokat eredményez.

  Marketingkampányok tervezése és végrehajtása: Az ügynökség feladata lehet egy-egy marketingkampány tervezése és végrehajtása, amely magában foglalhatja az online hirdetéseket, e-mail kampányokat, kreatív tartalom készítést, stb.

  Alapjában véve egy marketingügynökség számos különböző lépést tesz annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit céljaik elérésében. Az ügynökség először is megérti az ügyfél igényeit és célkitűzéseit. Ezt követően személyre szabott stratégiát dolgoznak ki a kívánt eredmények elérése érdekében. Ez a stratégia magában foglalhatja egy online reklámkampány létrehozását, kreatív tartalmak kidolgozását, e-mail kampányok kidolgozását és még sok mást.E kampányok sikerének biztosítása érdekében az ügynökség adatelemzéssel és betekintéssel követi nyomon az előrehaladást és méri az eredményeket. A hatás maximalizálása érdekében szükség szerint módosítják a taktikákat. Az ügynökség szükség esetén útmutatást adhat arra vonatkozóan is, hogyan lehet a legjobban optimalizálni a kampányokat a különböző célközönségek vagy csatornák számára. Emellett további szolgáltatásokat is nyújthatnak, például tartalomkészítést vagy közösségi média menedzsmentet, hogy még inkább segítsék az ügyfeleket céljaik elérésében. A folyamat minden egyes lépésénél a marketingügynökségek arra törekszenek, hogy tudásukkal és szakértelmükkel biztosítsák ügyfeleik számára a pozitív eredményeket. A stratégiai tervezés és a taktikai kivitelezés megfelelő kombinációjával a marketingügynökségek költséghatékony módon segíthetnek a vállalkozásoknak céljaik elérésében.

  Online marketing: Az ügynökség felelős lehet a keresőoptimalizálásért (SEO), a PPC (pay-per-click) hirdetésekért, a tartalommarketingért és a közösségi média kezeléséért. Ezek a tevékenységek közé tartozik a keresőmotor-optimalizálás (SEO), a pay-per-click (PPC) hirdetések, a tartalommarketing és a közösségi média kezelése. A SEO egy weboldal optimalizálásának folyamata annak érdekében, hogy növelje a weboldal láthatóságát és magasabbra kerüljön a keresőmotorok találati oldalain. Ez történhet linképítéssel, kulcsszavak kutatásával és használatával, webhelyszerkezet optimalizálásával és így tovább. A PPC-hirdetés a szponzorált hirdetések megvásárlását jelenti, amelyekhez meghatározott kulcsszavak kapcsolódnak, hogy a keresőmotorok találati listájának tetején jelenjenek meg, amikor a felhasználók beírják ezeket a szavakat. A tartalommarketing a minőségi tartalmak, például blogbejegyzések, videók, infografikák stb. létrehozásán alapul, amelyek segítenek a márkaismertség terjesztésében és az ügyfelek bevonásában. Végül a közösségi média menedzsment a márkák jelenlétének kezelését jelenti a főbb platformokon, mint például a Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn stb. a releváns tartalmak megosztásával és a követők üzeneteire vagy megjegyzéseire való reagálással. Összességében egy marketingügynökség fontos szerepet játszik abban, hogy ügyfelei elérjék a kívánt üzleti céljaikat. A SEO-taktikák körültekintő kidolgozásával, a PPC-kampányok felhasználásával a potenciális ügyfelekhez célzott hirdetések eljuttatásával, az ügyfelek interakcióját és lojalitását ösztönző, vonzó tartalmak létrehozásával; valamint a márka láthatóságának növelése érdekében a közösségi médiaprofilok hatékony kezelésével - az ügynökség versenyelőnyhöz juttathatja ügyfeleit a piacon.

  Branding és arculattervezés: Az ügynökség segíthet az ügyfélnek a márkaépítésben és az arculattervezésben, beleértve a logó, az embléma, a weboldal és az egyéb marketing anyagok tervezését. A marketingügynökség a márkaépítés, arculattervezés és egyéb taktikák segítségével építi ügyfelei imázsát és hírnevét. Az ügynökség logókészítési és -tervezési szolgáltatásokat, valamint egyéb grafikai tervezési feladatokat, például weboldal-fejlesztést, szórólapokat, brosúrákat és egyebeket is biztosíthat. Ezenfelül tapasztalattal rendelkeznek az egyedi ügyfélélmények és a márka történetmesélési stratégiáinak kialakításában, amelyek segítenek a közönségnek kapcsolódni a vállalat termékeihez vagy szolgáltatásaihoz. A sikeres márkaépítési kampányban a SEO-optimalizálás is prioritást élvez, hogy biztosítsák az optimális online láthatóságot. Az ügynökség piackutatást használ a kívánt célközönség megcélzásához, és KPI-ket dolgoz ki a kampányok sikerének mérésére. Olyan digitális marketingmegoldásokat is javasolhatnak, mint a közösségi médiatartalmak létrehozása és az influencerek elérése a forgalom és az elkötelezettség növelése érdekében. A marketingmix minden aspektusának stratégiai módon történő felhasználásával az ügynökség javíthatja a vállalat általános márkaismertségét, hírnevét és eredményeit.

  Piackutatás: Az ügynökség piackutatást végezhet az ügyfél piacán, és segíthet a termékek és szolgáltatások elemzésében, hogy javítsa azokat.
  Analitika: Az ügynökség általában adatelemzést végez, hogy értékelje az egyes marketingtevékenységek hatékonyságát, és segítse az ügyfelet a marketingstratégia finomhangolásában. Egy marketingügynökség számos szolgáltatást nyújthat, hogy segítse az ügyfeleket céljaik elérésében. A piackutatás és az elemzés mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a hatékony marketingstratégiák kidolgozása, a megfelelő célközönséget a megfelelő üzenetekkel elérő kampányok létrehozása, valamint az ügyfeleknek a kampányok sikerének nyomon követésében nyújtott segítség. Az ügynökség emellett képes a célközönségre szabott tartalmak kidolgozására, a fogyasztói viselkedés és a trendek elemzésére, új növekedési lehetőségek azonosítására, valamint a digitális marketingcsatornák teljesítményének nyomon követésére. Ezen túlmenően az adatvezérelt meglátásokat is fel tudják használni az ügyfélélmény optimalizálása és a ROI maximalizálása érdekében. E szolgáltatások révén tanácsot tudnak adni ügyfeleiknek, hogyan pozícionálhatják legjobban terméküket vagy szolgáltatásukat a piacon, és mely csatornák a leghatékonyabbak a potenciális ügyfelek eléréséhez. A marketing átfogó megközelítésével egy ügynökség biztosíthatja, hogy ügyfelei több fogyasztót érjenek el, és növeljék az általános eladásokat.

  PR és kommunikáció: Az ügynökség segíthet az ügyfélnek a közösségi kapcsolatok, az üzenetkialakítás és a kommunikációs stratégia kidolgozásában. A marketingügynökség szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy a siker érdekében átfogó stratégiákat dolgozzanak ki, beleértve a PR- és kommunikációs tevékenységet is. A közösségi hálózatok, az üzenetküldés és a kommunikációs platformok használatával az ügynökség képes arra, hogy személyre szabott élményeket nyújtson ügyfelei célközönségének.

  Az ügynökség olyan erőteljes kampányokat tud létrehozni, amelyek célja, hogy széles közönséget érjenek el és elkötelezettséget váltsanak ki. A különböző marketingtechnikák, például a SEO-optimalizálás, a pay-per-click hirdetések, a tartalomkészítés és más eszközök kihasználásával képesek erőteljes eredményeket elérni ügyfeleik üzleti céljai érdekében. Emellett analitikai megfigyeléssel és adatelemzéssel támogatást nyújtanak, hogy ügyfeleik kampányai hosszú távon is sikeresek maradjanak. A hatékony kampányok létrehozása mellett az ügynökség a médiakapcsolatokra is specializálódott. Segítenek a sajtóközlemények és egyéb anyagok kidolgozásában, amelyek célja, hogy pozitív figyelmet generáljanak ügyfeleik számára. Az ügynökség tanácsot tud adni olyan médiaközvetítési lehetőségekkel kapcsolatban is, mint például interjúk vagy beszédmeghívások, ahol ügyfeleik maximális nyilvánosságot kaphatnak üzenetüknek.

  Összességében a marketingügynökség számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek célja, hogy segítse ügyfeleit céljaik elérésében egy olyan hatékony PR- és kommunikációs stratégia kidolgozásával, amely a közösségi hálózati platformokat és más digitális csatornákat is kihasználja a maximális megjelenés érdekében. Az ügynökség PR-szakemberekből álló csapata által alkalmazott kreativitás és tapasztalat megfelelő keverékével a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy minden rendelkezésre álló erőforrást optimalizálnak annak érdekében, hogy üzenetükkel tartós hatást érjenek el.

Ezek csak néhány példa a marketing ügynökségek által ellátott feladatok közül. Az ügynökség tevékenységei az ügyfél igényeitől és az ügynökség specializációjától is függhetnek.

Hogyan dolgozik a marketing ügynökség egy vállalatnál?

Egy marketing ügynökség szorosan együttműködik a vállalattal annak érdekében, hogy hatékony marketingstratégiákat dolgozzanak ki és valósítsanak meg. Az ügynökség feladatai általában a következők:

 1. Az ügyfél igényeinek és céljainak megértése: Az ügynökség elsődleges feladata, hogy megértse az ügyfél üzleti célokat, a célközönséget, az erősségeket és a gyengeségeket. Az ügynökség ezt a célt általában interjúkkal, piackutatással és analitikával éri el. Engedje meg, hogy segítsünk felszabadítani a vállalkozásában rejlő lehetőségeket! Tudjuk, hogy mennyire fontos megértenie cége erősségeit, gyengeségeit, célközönségét és célkitűzéseit. Interjúk és piackutatás révén hatékony marketingstratégiákat dolgozunk ki, amelyek az Ön egyedi igényeihez igazodnak. Marketing csapatunk rendelkezik a szükséges tapasztalattal és tudással ahhoz, hogy elemezze üzleti adatait, piackutatást végezzen, és olyan személyre szabott marketingtervet készítsen, amely segít elérni kívánt céljait. Hagyja, hogy levegyük a válláról a sikeres marketingkampány létrehozásának gondját - lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy elkezdhesse!

 2. Stratégia kidolgozása: Az ügynökség általában egy marketingstratégiát dolgoz ki az ügyfél számára, amely magában foglalja az üzenetkialakítást, a csatornákat, az időzítést és a költségvetést. Az ügynökség és az ügyfél együttműködik az elemek kidolgozásában, hogy biztosítsák az optimális eredményeket. A marketingstratégia kidolgozása az ügynökség és az ügyfél közötti kapcsolat fontos része. Az ügynökség szorosan együttműködik az ügyféllel, hogy olyan átfogó tervet dolgozzon ki, amely a legjobb esélyt biztosítja a sikerre. Ennek a tervnek tartalmaznia kell a részletes üzenetküldést és a célközönséget, az elérésükhöz szükséges csatornákat, a kampányok időzítését vagy ütemezését, valamint az erőforrásokra vonatkozó költségvetési előrejelzést. Az üzeneteket úgy kell megtervezni, hogy a potenciális ügyfeleket úgy vonzzák, hogy azok rezonáljanak az igényeikre és motivációikra. Az üzeneteknek az ügyfél által meghatározott márkaszabványokhoz is igazodniuk kell, hogy ne ássák alá a meglévő erőfeszítéseiket. Az ügynökség csapata segíthet az üzenetküldés kialakításában a kutatás, az ügyfélútvonal feltérképezése, az ügyfélszegmentálás és más, a célközönség árnyalatainak megértését célzó taktikák felhasználásával. A megfelelő üzenetküldés és a célközönség meghatározása után itt az ideje kiválasztani a megfelelő csatornákat, amelyeken keresztül ezeket az embereket el lehet érni. Ez magában foglalhat digitális marketinget, például e-mail kampányokat vagy közösségi médiahirdetéseket, hagyományos médiumokat, például rádió- vagy nyomtatott hirdetéseket, eseményspecifikus tevékenységeket, például kiállításokat vagy konferenciákat, vagy olyan hiánypótló módszereket, mint az influencer marketing. Itt fontos megérteni, hogy az egyes csatornák hogyan működnek együtt, koherens módon, ugyanakkor a költséghatékonyságot is szem előtt kell tartani, amikor arról döntünk, hogy melyik csatorna mix a legjobb.

  A csatornák kiválasztása után itt az ideje, hogy elkészítsük az ütemtervet, hogy a stratégia egyes elemeit mikor kell végrehajtani, és hogyan illeszkednek egymáshoz holisztikusan a különböző időpontokban. Itt alapvető fontosságú, hogy mindkét fél között egyetértés legyen arról, hogy bizonyos elemek mikor indulnak el, így ha menet közben változtatásokra van szükség, mindenki tisztában van azzal, hogy mit kell frissíteni, és mikorra esedékesek ezek a frissítések.

  Végül a költségvetés-tervezés kerül a képbe, ahol mindkét félnek meg kell állapodnia arról, hogy mennyi pénzt költenek a stratégia egyes elemeire, az indulási költségektől kezdve egészen az egyes összetevőkhöz kapcsolódó folyamatos karbantartási díjakig. Itt az átláthatóság kulcsfontosságú, hogy minden érintett félnek világos rálátása legyen a kampányok kiadásaira, a befektetések megtérülésének ütemezése világosabban érthető legyen, és a mérőszámok pontosan nyomon követhetők legyenek az előre meghatározott célokhoz képest a siker mérése céljából. Az alapos marketingstratégia kidolgozása, az üzenetek felépítésének, a csatornaválasztásnak, az időzítési modelleknek és a költségvetés előrejelzésének gondos mérlegelése végül mindkét fél számára jobb eredmények eléréséhez vezet, miközben értékes időt és erőforrásokat takarít meg az út során.

 3. Kampányok tervezése és végrehajtása: Az ügynökség általában felelős a marketingkampányok tervezéséért és végrehajtásáért az ügyfél számára. Ez magában foglalhatja az online és offline hirdetéseket, a közösségi média kampányokat, az e-mail kampányokat, a tartalommarketinget, a PR-t és a rendezvényeket is. Marketingszakemberekből álló tapasztalt csapatunk kéz a kézben dolgozik Önnel, hogy az Ön céljaira szabott, egyedi kampányokat dolgozzon ki és hajtson végre. Az online reklámoktól és a közösségi média kampányoktól kezdve a tartalommarketingig és a szerzett média eléréséig - rendelkezünk a know-how-val és az erőforrásokkal, hogy mérhető eredményeket érjünk el. Kezdje el még ma!

 4. Mérés és értékelés: Az ügynökség általában adatelemzést és mérést végez a marketingtevékenységek hatékonyságának értékelése érdekében. Az ügynökség általában javaslatokat tesz az eredmények javítására, és segít az ügyfélnek a marketingstratégia finomhangolásában.

 5. Kommunikáció és kapcsolattartás: Az ügynökség folyamatos kapcsolatot tart az ügyféllel, hogy biztosítsa az együttműködés hatékonyságát. Az ügynökség általában rendszeres jelentéseket készít, amelyek bemutatják a marketingtevékenységek hatékonyságát és azok eredményeit.

Az ügynökség és a vállalat közötti együttműködés rugalmas lehet, és általában a vállalat igényeinek megfelelően személyre szabott. Az ügynökség célja, hogy a lehető legjobb eredm

Mi az a marketing kampány és hogyan működik?

A vállalkozások és márkák milliói versengenek az ügyfelek elérésében. Ma már közel 60 féle marketing eszköz létezik a célközönség felé amelyből egy átlagos vállakozás 3-4 elemet használ. Hatalmas kihívást jelent megtalálni az optimális online és offline, digitális és hagyományos médiaterekben található üzenetek sokaságában a célközönséget. Ami biztos, hogy a rendszeres kommunikációval egy vállalkozás jelentős mértékben befolyásolhatja a termékéről, szolgáltatásáról kialakult képet, javíthatja azoknak láthatóságát. Ezt a kommunikációt marketing kampányoknak nevezzük.

A marketing kampányok célja, hogy különböző típusú médián keresztül reklámozzák a termékeket vagy szolgáltatást . A kampányok marketing applikációra támaszkodnak, és tartalmazzák a tervezéstől a megvalósításon keresztül a mérésig az összes feladatot, egyszerre több és interaktív marketing megoldás kidolgozását, amellyel a célközönséget a lehető legmagasabb számban elérhetik. Az erős versenypiacokon működő vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy a versenytársaitól nagyobb márka ismertségre, értékesítési volumenre törekedjenek.

 • - A marketing kampányok különböző típusú online vagy offline felületeken keresztül reklámozzák a termékeket vagy szolgáltatást
 • - A kampány céljának meghatározása pontosan meghatározza, hogy milyen marketing eszközökre van szükség, és mely felületeken és milyen költségen a leghatékonyabbak egy adott fogyasztói szegmens elérésére.
 • - Marketing kampányokat használhatjuk a cégek imázs értékének növelésében, a kialakult képének megváltoztatásában, esetleg helyreállításában.

Minden marketing kampányban fontos elem, hogy a vállalat elkötelezett legyen a kampányok által generált forgalom kezelésében. Ha arra kéri a célközönségét, hogy regisztráljanak egy felületen, akkor gondoskodnia kell arról, hogy a regisztrálókat megfelelően kezeljék, és számukra üdvözlő üzeneteket is küldjön a rendszer, majd mérje a kampány hatékonyságát a ráfordítások arányainak megfelelően. Ha ezzel egy időben megnövekszik a webhely látogatottsága, biztosítani kell a folyamatos elérést és előtte a kampányhoz kell igazítani a megjelenő tartalmat. Ellenőrzési folyamatokat kell létrehozni, amely megvizsgálja a regisztráció után hová érkezik az információ, ki és hogyan dolgozza fel. A fentiek alapján is jól látható, hogy egy marketing kampány összetett, rengeteg teendőből és mérési, ellenőrzési feladatból áll. A marketing feladata, hogy ezt egyben megfelelően koordinálja le.

Számos eszköz, applikáció segítheti a sikeres marketing kampány lebonyolítását. A marketing feladata, hogy a célcsoport pontos feltérképezésével meghatározza a optimális marketing stratégiát és a megvalósításhoz szükséges legjobb marketing eszközöket tartalmazzák. Így kirajzolódik, hogy a marketing kampányok egy összetett stratégiai tevékenységek összessége, amelyben elősegítik egy vállalkozás célkitűzésének megvalósítását. A marketing kampány több céllal is megvalósulhat, de többnyire egy adott termék, egy szolgáltatás vagy a márka egészének népszerűsítésére szolgál. A leghatékonyabb eredmények csak akkor érhetők el ha a cél érdekében a kampányokat gondosan megtervezzük. A marketing kampányok akkor lehetnek sikeresek, ha a jelenlegi hatalmas marketing "zajban" legkülönbözőbb csatornákat, és médiumokat használnak a ez eléréshez fűzött célok maximalizálása érdekében.

Mitől lesz sikeres a marketing kampány?

A marketing kampány sikeres lesz, ha az elérhető legjobb eredményeket hozza a kitűzött célok és a célcsoportok számára. A következők a kulcsfontosságú tényezők, amelyek hozzájárulhatnak a sikeres marketing kampányhoz:

 1. Célkitűzések: Az első és legfontosabb lépés a sikeres kampány eléréséhez az, hogy tisztában legyünk a célkitűzéseinkkel. A célok meghatározása segít abban, hogy az üzenetünk és az erőforrásaink a megfelelő irányba koncentrálódjanak.
 2. Célcsoport: A kampány hatékonyságának másik kulcsa a célcsoport ismerete. A megfelelő célcsoport meghatározása és az ő igényeikre szabott üzenet küldése az egyik legfontosabb tényező, amely hozzájárulhat a kampány sikeréhez.
 3. Kreativitás: A kreativitás és az innovatív megoldások kulcsszerepet játszanak abban, hogy a kampányunk felkeltse a célcsoport érdeklődését és figyelmét. Az ötletes és különleges kampányok nagyobb valószínűséggel vonzzák a figyelmet és váltják ki a kívánt reakciókat.
 4. Megfelelő kommunikáció: A hatékony kommunikáció a kampány sikerének kulcsa. A megfelelő hangvétel, a megfelelő csatornák kiválasztása és a megfelelő időzítés mind hozzájárulhatnak a kampány hatékonyságához.
 5. Mérés és elemzés: A sikeres kampányok mérésére és értékelésére van szükség annak érdekében, hogy javíthassuk és finomíthassuk az eredményeinket. A kampány hatékonyságának mérése és elemzése lehetővé teszi számunkra, hogy javítsuk a jövőbeli kampányokat és hatékonyabban érjük el a célcsoportunkat.

Ha ezeket a tényezőket figyelembe vesszük, és megfelelően alkalmazzuk őket a kampányunkban, nagyobb az esély arra, hogy sikeres lesz és elértük a kitűzött céljainkat.

Szeretné a legtöbbet kihozni marketingkampányaiból? Vegye ki belőle a találgatásokat!

A marketing kampány sikeréhez elengedhetetlen a megfelelő célközönség megcélzása és az egyértelmű célok kitűzése. Segítségünkkel olyan testreszabott kampányokat hozhat létre, amelyek mérhető eredményeket hoznak, így biztosítva, hogy kampányai maximális hatást érjenek el! Ha a célkitűzések és célcsoportok számára a lehető legjobb eredmények elérésére összpontosít, biztos lehet benne, hogy a kampánya nem hagy semmilyen követ megmozgatni. Ezzel a megközelítéssel biztos lehet benne, hogy maximális hatékonysággal éri el a kívánt célokat. Győződjön meg róla, hogy marketing erőfeszítései számítanak - induljon el a sikerért még ma!

Az adatok és az elemzés kulcsszerepet játszanak a hatékony marketing kampányokban. Az adatok segítségével pontosabb és hatékonyabb döntéseket hozhatunk, és az elemzés segít megérteni a marketing kampányunk hatásait és az eredményeinket. Az adatok és az elemzés lehetővé teszik számunkra, hogy meghatározzuk a célcsoportunkat, és megtudjuk, hogyan kommunikáljunk velük legjobban. Adataink alapján dönthetünk a csatornákról, amelyeken kommunikálni fogunk, az üzenetünkről, amelyet közvetíteni szeretnénk, és a tartalmakról, amelyekkel elérjük a közönségünket. Az adatok használatával mérik a marketing kampány hatékonyságát, és az elemzések lehetővé teszik számunkra, hogy értékeljük a marketing kampányunkat és az eredményeinket. Az elemzések segítenek abban is, hogy megtudjuk, hogyan javíthatunk a jövőbeli kampányokat és hogyan hozhatunk még több eredményt. Összefoglalva, az adatok és az elemzések segítenek abban, hogy a marketing kampányunk a lehető legjobb eredményeket hozza a célcsoportunk számára, és lehetővé teszik, hogy a kampányunk hatékonyabb legyen, és több eredményt érjünk el.

Milyen komplex szolgáltatásokat nyújtanak a marketing ügynökségek?

A marketing ügynökségek számos szolgáltatást kínálnak, amelyek segítenek a vállalkozásoknak a marketing céljaik elérésében.

 1. Stratégiai tervezés: A teljes körű marketing ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak megtervezni és kialakítani a marketingstratégiájukat.

 2. Branding: Az ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak meghatározni a márkaidentitásukat és létrehozni az azt tükröző kommunikációs anyagokat.

 3. Digitális marketing: A digitális marketing számos területet ölel fel, beleértve az online hirdetéseket, a tartalommarketinget, az e-mail marketinget és a közösségi média marketinget. Az ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak az online jelenlétük kialakításában és erősítésében.

 4. Kreatív tervezés: Az ügynökségek kreatív tervezői olyan vizuális és szöveges anyagokat hoznak létre, amelyek segítenek a vállalkozásoknak megkülönböztetni magukat a versenytársaiktól és hatékonyan kommunikálni az üzeneteiket.

 5. Média vásárlás és tervezés: Az ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak meghatározni, hogy hol és mikor jelenjenek meg a hirdetéseik, hogy hatékonyan célozzák meg a közönséget.

 6. Analitika és mérés: Az ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak mérni a marketingtevékenységeik hatékonyságát és az eredményeket, és az adatok alapján optimalizálni a kampányokat.

Ezen felül a teljes körű marketing ügynökségek számos egyéb szolgáltatást is nyújtanak, amelyek segítenek a vállalkozásoknak növelni a márkahűséget, az értékesítést és az üzleti növekedést.

Segítünk a vállalkozásoknak megtervezni és kialakítani a marketingstratégiájukat.

A teljes körű szolgáltatást biztosító marketing ügynökségek számos szolgáltatást kínálnak, amelyek célja, hogy segítsék a vállalkozásokat a marketingstratégiájuk kialakításában és megvalósításában. Az ügynökségek általában együttműködnek a vállalkozásokkal, hogy megértsék az üzleti célokat, az árakat, a piacot és a versenytársakat, majd ezen információk alapján kialakítják a megfelelő marketingstratégiát.

Ez a stratégia általában magában foglalja az üzenetek és a tartalmak kidolgozását, azok közönségre szabását, a marketingcsatornák kiválasztását, az ütemezést és a költségvetést is. Az ügynökségek munkája nem áll meg a stratégia megtervezésénél, hanem a megvalósításban is segítenek, követik az eredményeket, mérlegelik a hatékonyságot, és szükség esetén módosítják a stratégiát az eredmények alapján.

A megfelelő marketingstratégia nagyon fontos a vállalkozások számára, mivel segít abban, hogy hatékonyabban érjék el a célcsoportjukat, növeljék az értékesítést és a márkahűséget, és elősegítsék az üzleti növekedést. A teljes körű marketing ügynökségek szakértelme és tapasztalata sokat segíthet a vállalkozásoknak ebben az összetett folyamatban.

Meghatározzuk a márkaidentitásukat és létrehozzuk hozzá a kommunikációs anyagokat.


Az ügynökségünk számos szolgáltatást kínál a vállalkozásoknak a márkaidentitás meghatározására és kommunikációjára. Az ügynökségek segíthetnek a vállalkozásoknak megtervezni a logójukat és a szimbólumaikat, amelyek hozzájárulnak a márka felismerhetőségéhez és azonosíthatóságához.

Az ügynökségek továbbá segíthetnek a vállalkozásoknak a márka személyiségének kialakításában, amely magában foglalja a márka hangját, a kommunikáció stílusát, a szóhasználatot és az üzeneteket. Az ügynökségek segíthetnek a vállalkozásoknak a megfelelő hang és stílus meghatározásában, hogy az üzenetek megfelelően juttathatók el a célközönséghez.

Az ügynökségek szintén segíthetnek a vállalkozásoknak a kommunikációs anyagok létrehozásában, amelyek tükrözik a márkaidentitást és kommunikálják az üzeneteket. Ez magában foglalhatja a weboldalak, az online hirdetések, a szórólapok, a brosúrák, a reklámok és más kommunikációs anyagok tervezését és kialakítását.

A megfelelően kialakított és kommunikált márkaidentitás nagyon fontos a vállalkozások számára, mert segíti az üzleti növekedést, a vásárlók megszerzését és megtartását, valamint elősegíti a márkafelismerést és azonosíthatóságot. Az ügynökségek szakértelme és tapasztalata sokat segíthet a vállalkozásoknak a márkaidentitás és kommunikáció hatékony kialakításában és megvalósításában.
 

Digitális marketing

A digitális marketing számos területet ölel fel, és az ügynökségek számos szolgáltatást kínálnak az online jelenlét erősítéséhez és az üzleti növekedéshez. Az online hirdetésekkel, tartalommarketinggel, e-mail marketinggel és közösségi média marketinggel az ügynökségek segítenek a vállalkozásoknak célzottan elérni a potenciális vásárlókat, és meggyőzni őket arról, hogy válasszák a termékeiket vagy szolgáltatásaikat.

Az ügynökségek számos módon támogathatják a vállalkozásokat az online jelenlétük kialakításában és erősítésében. Ez magában foglalhatja a weboldalak tervezését és kialakítását, a tartalmak optimalizálását, az online hirdetések tervezését és kezelését, a közösségi média profilok kezelését, az e-mail kampányok tervezését és végrehajtását, az adatok elemzését és jelentések készítését.

Az ügynökségek segíthetnek a vállalkozásoknak az online jelenlétük erősítésében is, például a keresőoptimalizálásban (SEO), az online hírnevük javításában és az online marketing stratégiájuk finomhangolásában. Az ügynökségek tapasztalata és szakértelme sokat segíthet a vállalkozásoknak az online marketing céljainak elérése és az üzleti növekedésük elősegítése érdekében.
SZERETNE KÜLFÖLDI ORSZÁGOKBAN IS
PROFESSZIONÁLISAN MEGJELENNI?

FELÉPÍTJÜK A KÜLFÖLDI
MARKETING RENDSZERT


A WOIMS AGENCY  rendszer felépíti vállalata számára a külföldi marketing rendszert, bevezeti a piacra termékeit és hatékony marketing eszközökkel támogatja a külföldi értékesítési rendszer mindennapos működését.

 

ÜZEMELTETJÜK A
MARKETING RENDSZERT


Összekapcsolhatjuk Önt a marketing világával, és segíthetünk vállalkozásának növekedésében. A WOIMS felépíti a vállalata külföldi marketing rendszerét és ezután üzemelteti is. Egyablakos ügyintézésünkben minden marketingigényt kielégítünk, a weboldal tervezésétől a közösségi média kezeléséig.

GARANCIA MINŐSÉGRE A
MARKETING RENDSZERRE


A WOIMS MARKETING AGENCY több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és a marketingszolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek segítenek vállalkozását a következő szintre emelni. Webdesign, SEO, PPC és közösségi média marketing szolgáltatásokat kínálunk.

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.