Tudta, hogy közel 7 millióan használják a közösségi médiát hazánkban?

szerintünk ez 7 millió potenciális KAPCSOLATI PONT VAGY partner A VÁLLALATÁNAK!

A közösségi média platformok igen fontos szerepet játszanak a hétköznapi kommunikációban. Fontos szerepükből és magas felhasználóbázisukból következik, hogy lukratív lehetőséget adnak az ön termékének, szolgáltatásának vagy cégének online marketingjéhez! Az emberek naponta több mint 1 órát töltenek el a különböző szociális média oldalakon és ez alatt több ezer hirdetéssel találkoznak. Engedje meg nekünk, hogy segítsünk önnek ezeket a felhasználókat fogyasztókká változtatni!

MEGJELENÉS A PLATFORMOKON


Segítünk önnek létrehozni és vezetni vállalkozásának saját Facebook, Instagram vagy TikTok oldalát! Tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük sikeres oldalak külső és belső működését. Az online sikerességhez nem elég egy jó termék vagy szolgáltatás! Szükséges ismerni a felhasználóbázis igényeit és trendjeit. Marketing ismereteinkkel és technikáinkkal garantáltan felvirágoztatjuk az online jelenlétét!

TARTALOM GYÁRTÁS


Segítséget nyújtunk az online tartalomgyártásban, hogy figyelemfelkeltő és fogyasztásösztönző kampányokat indíthasson, amelyek elősegítik vállalkozásának gyarapodását.

 

CÉLZOTT HIRDETÉSEK


Az igen fejlett technológiának köszönhetően online hirdetései elérik az összes olyan közösségi média felhasználót, akiket konvencionális marketinggel sose lehetett volna!


 

social media people minA JÖVŐ EGYIK NYERTESE LEHET?


A TikTokos média jelenlétét a vegyes tartalomgyártásnak kell meghatároznia. A célközönség egy helyen kell, hogy megtalálja a humoros és figyelemfelkeltő tartalmat, az ismeretterjesztővel és informatívval.

Az előbbi hatásos gyártásához szükséges követni a zeneipari trendeket, mivel a platformon azok a videók válnak igazán népszerűvé, amelyek meglovagolnak egy-egy trendet. Ezek mellett fontos, hogy tisztában legyünk a megfelelő „#” használattal (pl: egy viccesnek szánt videónál csak megfelelő kontextusban tehetjük ki a „#tragic / #sad /stb.” jelzőket). Ennél a tartalomnál ügyelnünk kell a célközönség és a partnerkör elvárásainak szoros ütközésével. Míg a célközönség a közvetlen, elérhető és komolytalan személyiségeket keresi, addig a partnerkör a megbízható és professzionális cégekben bízik leginkább.

Az utóbbi két tartalom feladata az, hogy meggyőzze a fogyasztókat arról, hogy a cég megfelelő szakmai háttérrel rendelkezik és hogy a vállalati környezete megfelel a 21. századi elvárásoknak. Az efféle videókat könnyebb elkészíteni, mivel itt a tartalom mondanivalója, mintsem a különböző elemeinek harmóniája a legfontosabb. Az ismeretterjesztő videókban a termékkel és az adott szektorral / iparral kapcsolatos tippeket, tanácsokat érdemes megosztani, míg a PR videókban népszerűsíteni kell mind a vállalati környezetet, mind a cég küldetését / CSR elhivatottságát. Ezekhez a tartalmakhoz érdemes kijelölni egy munkatársat, aki megjelenik ezekben a videókban, hogy a célközönség szorosabb kapcsolatot alakíthasson ki rajta keresztül a céggel.

FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ TRENDEK


Professzionális közösségi média marketing ügynökségként tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy naprakészek legyünk a legújabb trendekkel annak érdekében, hogy maximalizáljuk online jelenlétét és elérését. Olyan átfogó közösségi média kampányokat hozunk létre és valósítunk meg, amelyek minden egyes ügyfelünk egyedi igényeihez igazodnak. Csapatunk a közösségi médiamarketing minden aspektusának szakértőiből áll, a tartalomkészítéstől és az egyéni stratégiák kialakításától a csatornák kezeléséig és az eredmények méréséig.

 

TERVEZÉS FONTOSSÁGA


A sikerre irányuló terv összeállításakor figyelembe vesszük a célközönséget, a használt eszközöket, a kívánt eredményeket, a versenyhelyzetet, a piaci trendeket és még sok mást. Folyamatos karbantartási és jelentési szolgáltatásokat is nyújtunk, hogy ügyfeleink naprakészek maradhassanak az elért eredményekkel kapcsolatban. Célunk, hogy segítsünk a márkáknak a legtöbbet kihozni a közösségi médiára tett erőfeszítéseikből, miközben pozitív felhasználói élményt nyújtunk minden érintett számára.

 

CÉLZOTT HIRDETÉSEK


A tartalom létrehozásának és megosztásának tervét kidolgozzuk, hogy a célközönségünket megszólítsuk és lehetővá tegyük a márka bemutatkozását. A csatorna stratégiákat is megtervezzük és implementáljuk, hogy az ügyfelünk online jelenléte és elérhetősége megerősíthető legyen, felmérve a relevantáns platformokat és kutatva azok nyújtotta lehetőségeket.

 

social media people min2

A tartalmunkat folyamatosan optimalizáljuk, hogy megfeleljen az adott csatorna speciifikus elvárásainak, piaci trendeknek, kulcsszavaknak stb., valamint figyelembe vesszük a felhasználói érdeklődésre szabott egyedi igényeket is. Alapos elemzéssel vizsgáljuk ki azt is, hogy mely csatornán és milyen jellegű tartalommal tudjuk legjobban elérni a csuklópontot: blogbejegyezéseket vagy rövid videókat? Vinetteket? Kreatív gondolkodásra biztatunk minden egyes ügyfelünknél, amely nagy segítséget jelent abban, hogy összekapcsolja őket úgy az emberekkel, ahogyan soha nem tettük volna korábban.!

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.