KAPCSOLAT

Írjon nekünk, vagy keressen bátran elérhetőségeinken

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

WOIMS logók, WOIMS Media, WOIMS Design, Woims Web, WOIMS Marketing

Minden egy kézben, ami a sikeres marketing kampányokhoz, brand építéshez szükséges.

A sikeres marketing sok összetevőből épül fel, de a marketing célok megvalósításában optimális ha a tervezés és a megvalósítás egy kézben van.A marketing kampányok eredményessége a stratégiai tervezésen, pontos célcsoport meghatározáson, változatos marketingeszközök alkalmazásán és folyamatos eredmények mérésén alapul. A WOIMS Marketing ügynökség integrált rendszerei, előnyt jelenthetnek, mivel egységes platformon biztosítják az összes szükséges eszközt és applikációt. A technológia és az emberi kreativitás együttese növeli a kampányok hatékonyságát. Az agilis és adatvezérelt megközelítés lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást és optimalizálást.
Már harmadik éve a legjobb minősítéssel


A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a WOIMS Cégcsoport tagjaként a SENSOR TECHNIK Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk pénzügyi mutatói kiemelkedően jók.
Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy továbbra is jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.WOIMS SENSOR AAA logo

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.