ertekesites-fejlesztes-nagyvallalat-1

MARKETING ÜGYNÖKSÉG - TELJES KÖRŰ MARKETING TÁMOGATÁSSAL

WOIMS marketing ügynökség széleskörű szolgáltatásokat nyújt a marketing területen, amelyek átfogják a különböző marketingeszközöket és -módszereket.

WOIMS - Marketing ügynökség

woims fur unternehmen 3

Önnek nem kell marketing szakembernek lennie, mert mi azok vagyunk

Sokszor találkozunk kevésbé értékes marketing kampányokkal, amelynek költségvetése jóval meghaladja az azonos, de jól megtervezett marketing kampányok költségét. Többnyire ez szokott előfordulni, ha nem szakember által megtervezett stratégiát és eszközöket használ a vállalat.

Hatékonyabb lesz és olcsóbb

Race car pana

Egy sportautóval szinte mindenki, aki tud autót vezetni végig tud menni egy versenypályán, de soha nem tud olyan jó időt menni, mint egy autóversenyző és biztos, hogy gyakorlás közben többször kicsúszik vagy összetöri a versenyautót. Tehát az autóversenyző nemcsak, hogy rövidebb idő alatt megy végig a versenypályán, hanem olcsóbban is, hiszen minimális esélye van annak, hogy összetörje a járművet. Ez a modell igaz a tudatosan felépített marketing kampányokra is.

A WOIMS pontosan megtervezi és kivitelezi a termék vagy szolgáltatás értékesítéséhez szükséges marketing kommunikációs felületeket, kampányokat. Tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy modellezzük az értékesítési folyamatokat, valamint pontosan meghatározzuk az elérni kívánt célközönséget és annak demográfiai adatait. Ennek alapján meghatározható, hogy milyen marketing eszközökkel, milyen célokat fogunk elérni, hol és milyen megoldásokkal fogunk mérni.

woims fur unternehmen 5
SiteStats

A WOIMS kiemelten fontosnak tartja a mérést, mivel ez ad alapot arra, hogy tovább tudjuk fejleszteni, optimálisabbá tudjuk tenni az értékesítést támogató marketing folyamatokat. A tervezéssel és méréssel hatékonyabb marketing kampányokat tudunk létrehozni jóval kedvezőbb áron, mintha a vállalat önerőből végezné ezt a feladatot.

Szinte felülmúlhatatlan

Biztos találkozott már azzal a jelenséggel, hogy egy feladat több kézen megy keresztül a megvalósítás során, a hibák és az egymásra várakozás miatt határidő csúszások jönnek létre. Ezért a WOIMS minden marketing által meghatározott eszközt és feladatot egy cégen belül, saját maga készít el és nem alkalmaz külsős ügynökségeket. Ezzel a megoldással megszüntethetőek az ügynökségek egymásra mutogatásai, sokkal pontosabb, precízebb munka végezhető határidő csúszások nélkül.

MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNKRŐL

MEGTERVEZETT ÚTON GYORSABB LEHET A VERSENYTÁRSAINÁL

down arrow
 
 

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

MEGTERVEZETT ÚTON
GYORSABB LEHET A VERSENYTÁRSAINÁL

- nézze meg ebben a rövid videóban -

értékesítés fejlesztés videó

 

ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER
TÁMOGATÁSA


A WOIMS termékek támogatását adjuk az értékesítési rendszere számára (Virtual Businessman, Intelligente Webseite, Social Friend), hogy a legkorszerűbb eszközökkel előzze meg versenytársait.

 

Marketing 
OUTSOURCING


Személyre szabott marketing szolgáltatásokat adunk vállalata számára bárhol is dolgozzon, akár B2B vagy B2C környezetben. A WOIMS előnye, hogy mi nem szervezzük ki a feladatokat, hanem a saját szakembereinkkel dolgozunk. Munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont, hogy szakterületükön a legjobbak legyenek, mivel így garantált, hogy grafikustól a SEO szakemberen keresztül a marketingesig a legjobb szolgáltatást kapják partnereink.


 

OTTHON VAGYUNK
A MARKETINGBEN


Biztosak vagyunk magunkban, tudásunkban, ezért egy egyedülálló rendszert alkalmazunk, amely minimálisra csökkenti partnereink kockázatát. A marketing rendszer kizárólag az elért többlet eredmény alapján kaphatja meg a havi díjat, így 100% garanciát adunk a munkánkra.


KULCSRAKÉSZEN

Minden ami a sikeres marketing
célok megvalósítsához szükséges

AJÁNLATOT KÉREK

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.