ertekesites-fejlesztes-woims

KORSZERŰSÍTJÜK AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERÉT

Legkorszerűbb online marketing megoldásokkal 
automatizáljuk az értékesítési rendszerét, hogy 0-24 órán dolgozzon a vállalatában.
SZERETNE KÜLFÖLDI ORSZÁGOKBAN IS
PROFESSZIONÁLISAN MEGJELENNI?

FELÉPÍTJÜK A KÜLFÖLDI
MARKETING RENDSZERT


A WOIMS AGENCY  rendszer felépíti vállalata számára a külföldi marketing rendszert, bevezeti a piacra termékeit és hatékony marketing eszközökkel támogatja a külföldi értékesítési rendszer mindennapos működését.

 

ÜZEMELTETJÜK A
MARKETING RENDSZERT


Összekapcsolhatjuk Önt a marketing világával, és segíthetünk vállalkozásának növekedésében. A WOIMS felépíti a vállalata külföldi marketing rendszerét és ezután üzemelteti is. Egyablakos ügyintézésünkben minden marketingigényt kielégítünk, a weboldal tervezésétől a közösségi média kezeléséig.

GARANCIA MINŐSÉGRE A
MARKETING RENDSZERRE


A WOIMS MARKETING AGENCY több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, és a marketingszolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek segítenek vállalkozását a következő szintre emelni. Webdesign, SEO, PPC és közösségi média marketing szolgáltatásokat kínálunk.

 

 

 

MARKETING
TANÁCSADÁS


Sokszor szakértő tanácsra van szükség, hogy milyen marketing "eszközök" ideálisak az értékesítés számára. Sokszor marketing ötletekre van szükség ahhoz, hogy növekedjen az értékesítés volumene. Sokszor marketing tanácsra van szükség, hogy piacvezető legyen a cég. A WOIMS marketing szakembereinek feladata, hogy szakmai szemmel nézzenek a cégre, értékesítési folyamatokra, értékesítési rendszer működésére, így más dimenzióban látják a cégét, mint aki minden nap benne dolgozik. A marketing szakember olyan, mintha egy tükröt tartanánk a cég elé és azon keresztül nagyítóval vizsgálná az értékesítési rendszert. A vizsgálat eredménye, hogy pontos, szakmai tanácsot tud adni a cég számára. Tudja, hogy hol a hiba és milyen eszközökkel lehet hatékonyan beavatkozni az értékesítési volumen növelésbe vagy a vállalat image erősítésébe. A WOIMS marketing tanácsadói magasan képzett marketing szakemberek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek. Átlátják az értékesítési folyamatokat, ismerik a vásárlók "működési mechanikáját" és így pontosan le tudják modellezni a sales folyamatokat.


 

MARKETING KAMPÁNY
TERVEZÉS


Egy marketing kampány akkor "értékes", ha vásárlókat hoz az ön termékei vagy szolgáltatása számára. Egy rosszul tervezett marketing kampány gyakran az ellenkező hatást váltja ki a vásárlóiban, mint amit szeretett volna. Az is előfordulhat, hogy a rosszul tervezett marketing kampány hatására a versenytársainál vásárolnak, mert nem volt elég körültekintő a tervezésnél. A WOIMS marketing rendszere pontosan megtervezi a legoptimálisabb marketing kampányát. Elemzi a lehetséges vásárlók reakcióit. Lépésről lépésre kidolgozza a kampány folyamatot, hogy a legtöbbet hozza ki a marketing kampányból. A pontosan megtervezett marketing kampány garancia arra, hogy nem a versenytársaitól vásárolnak majd. Biztos lehet abban, hogy a kampányra költött pénz nem a versenytársainál, hanem az ön cégénél fog "kamatozni", mivel szakembereink pontosan megtervezik a kampány lépéseit. Tudni fogjuk, hogyan érjük el a vásárlóit, ők hogyan fognak reagálni és mit fognak cselekedni a marketing kampány során.


 

KAMPÁNY
KÉSZÍTÉS


Hiába van tökéletesen megtervezve a marketing kampány, ha nincs jól kivitelezve. Hiába van pontosan megtervezve minden lépés, ha nem jó a célcsoport vagy nem ismerik a marketing kampány "üzenetét" illetve legrosszabb esetben nem megfelelő eszközöket használunk a kampány kivitelezéséhez. A WOIMS stabil és jól működő rendszereket használ a marketing kampányok működtetéséhez. Figyelünk arra, hogy minden mérhető legyen. Mérések nélkül egy marketing kampány csak félig kész megoldás. A mérési eredmények alapján pontos információt adunk az értékesítési rendszer számára. A mérési eredmények segítenek a marketing kampányok fejlesztésében, korszerűsítésében. A marketing kampány mérése megmutatja, kik az aktív érdeklődők a termékei vagy szolgáltatása iránt. A mérés alapján hatékonyabban tud kapcsolatba lépni a lehetséges vásárlóival, így időt és pénzt takarít meg az értékesítési rendszerben.

 

BRAND
ÉPÍTÉS


A márkanév ismertségének növekedésével együtt folyamatos forgalomnövekedést érhet el. Az ismert márkanévvel könnyebb dolgunk van egy-egy új termék bevezetésénél, kampány készítésnél, promóciónál. Az online marketing eszközök mindegyike alkalmas a brand építésére, de figyelni kell arra, hogy milyen formában használjuk. A brand építés egy folyamatos online és offline megjelenést épít fel a termékét vagy a szolgáltatását vásárlók számára. A túlzott mennyiségű vagy hibásan elkészített reklám sok esetben akár káros lehet, azaz népszerűség helyett kevésbé vonzó negatív érzést érhetünk el a vásárlóinknál. A WOIMS rendszer pontosan megtervezett úton építi fel a brand-et. Szakembereink tapasztalata és tudása, valamint a folyamatos mérések garantálják, hogy mindig jó irányba halad a brand építése. Így majd az ön vállalatának szolgáltatását és termékeit részesítik előnybe az új vagy már meglévő vásárlói a versenytársakkal szemben.


 

MARKETING STRATÉGIA
TERVEZÉS


A tökéletes marketing rendszer fontos eleme a jól megtervezett marketing stratégia. A marketing stratégia megtervezése már az elején megmutatja, hogy hol lehet a hiba, hol vannak a marketing kommunikációban a gyenge vagy az erős pontok. A marketing stratégia megtervezése segít abban, hogy egy kijelölt irányba haladjon a marketing kommunikáció, brand építés és a forgalom növekedés. A WOIMS feladata, hogy megtervezze a rövid és hosszú távú marketing stratégiát. Elemezze a marketing stratégia megvalósítás lépéseit és ennek alapján tervezze meg a leghatékonyabb marketing elemek és eszközök használatát. A marketing stratégia megtervezésével tudatosan használjuk majd a marketing eszközöket, így hatékonyabbak lehetünk, időt és pénzt takaríthatunk meg.


 

VERSENYTÁRS
ELEMZÉS


A versenytársai fölé csak úgy kerekedhet, ha tisztában van a gyenge pontjaival és az erősségeivel. Nem elég csak egyszer megismerni a versenytársakat, folyamatosan elemezni kell őket. Az elemzés alapján megismerheti, ki a valós és ki a gyenge, szinte ártalmatlan versenytársa. A WOIMS rendszere pontosan feltérképezi a versenytársait, hogy megállapítsa, ki a valós versenytársa. Az elemzések sok esetben rávilágítanak arra, hogy a vállalatok nem ismerik jól a versenytársaikat, ezért sokszor rossz stratégiai döntéseket hoznak. A WOIMS marketing rendszer segít, hogy napra kész legyen a versenytársakkal. Elemezzük a versenytársak online felületeit és weboldalukat. Az elemzés alapján elkészítjük az optimális marketing stratégiát a versenytársak legyőzéséhez.


 

 

Milyen pontokon segít a WOIMS MARKETING?

Több csatorna létezik ami összeköti a gyártó termékét a vásárlóval. A WOIMS MARKETING minden folyamathoz korszerű, a cégre szabott marketing megoldásokat épít fel.

woims marketing csatornak

KÖZPONTI  ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk címe:

1047 Budapest, Attila u. 12-18.

B épület 114-es iroda

Nyitva tartás:

H-P: 08:00 -17:30 

Központi elérhetőségek:

E-mail: office@woims.de

Vörös Alida / Irodavezető :+36 30 527 7602

CÉGADATOK

WOIMS Cégcsoport magyarországi képviselete.
Sensor Technik Kft.

Székhely: H-1149  Budapest, Egressy út 27-29
Adószám: 14159073-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 918901

Bankszámlaszám: 1040 1000 5052 7087 8455 1005

Alapítás dátuma: 2007.11.28.

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Karakterek)
Elküldöm

ertekesites-fejlesztes-woims-2
236.000 Ft - tól

összekapcsoljuk termékét a vásárlóival,
amihez adjuk a saját fejlesztésű rendszerink használatát

AJÁNLATOT KÉREK

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.